Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKYDDS OCH HÄMNDÄNGELN

Det sägs att vissa har både skydds
och hämndänglar,som de själva är
omedvetna om.

Detta går bevisa vetenskapligt om
man sätter oförrätter i relation till
deras ödesdigra konsekvenser,
där hämndängeln har varit verksam.

Andra benämner det "Karma"

*






-







Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 151 gånger
Publicerad 2020-04-02 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP