Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Terapeuter är mänskliga fästingar.


TERAPEUTEN SOM GUD

Kom ska jag befria eder,
ifrån er smärta,
som är ni själva

Giv edert liv i mina händer
och se vad som händer,
säkert får jag många ligg.

Befrielsen är nära,
ni behöver bara tro,
så är ni snart i mitt våld.

Min mission är att befria
hela mänskligheten,
från sitt lidande,
och bli mitt levebröd.

Jag tar edra själar
vilja och tanke,
och ibland edra kroppar,
om jag finna dem attraktiva.

Som terapeut frälser jag
världen,
ty jag är sanningen,
ordet och ljuset.

De som icke tror,
går det alltid illa för,
i det helvete,
som är dem själva.

*




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 298 gånger
Publicerad 2020-02-12 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP