Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maria och Mihai barn rättigheter kränkts!

Nonstop åkare resor kommer att gälla till Finland tills barnen befrias och får åka hem till Rumänien där är medborgare och är älskade av intellektuella mormor och morfar och ett helt land som demonstrerar för att få hem barnen från finska helvete som ljuger om lycka och bästa skolla i välden!

Den 14–15 mars blir globala demonstrationer i solidaritet med rumänskafinska barnen Smicala som anhöls med tvång i Finland i 5 år dras bland diverse, fängelse och fosterhem, barnen har utnyttjats även sexuell.

Flicka har rymd för att göra abort under december 15–2019 och fångades med 5 polis bilar 2 månader senare nu finns hon i Attendo.fi fängelse av maxim säkerhet psykiatriavdelningen  utan få lov att träffa mamma som på paper har vårdnads rättigheter.  

 

Rättigheter kränkts:
Rätten till fri rörlighet för morföräldrar,
Rätten till fri vilja,
Rätten till familj
Barnens uttrycks- och åsiktsrätt att välja.
Rätten till rättvisa och tillgång till en advokat
Rätten till religion och tillgång till ett gudomligt, andlig
Rätten att gå till skolan för vilken du har förberett maximalt betyg.

Guldåldern och den "finska" skolan
I ett land där barn endast finna barn är tagen med våld av myndigheterna, för att utnyttjas på det mest diaboliska och sadistiska sättet som möjligt, kamouflerar sig politiska profitörers efter parollen: ”de lyckliga”. Jag har skrivit till Sanna Marin. och hela världen eftersom hon vill kopiera amerikanska system att barn måste gifta sig med äldre män och bli vad dem vill och legalisera även incest.


Amerikanska dröm naivitet, som knappt rymts av lyckans guldålder, drömmer om gröna hästar på Europas blå väggar, tar fart efter det finska utbildningsbetet, där normala, väl uppfödda barn är inlåsta som djur i psykiatriska burar, utan att kunna kommunicera med världen. från utsidan, förföljs till   toalettstolen och utan handtaget dörrlås, enligt de modernaste tortyrmetoderna!


Vakna upp bröder och mödrar: detta gör inte ens Isis med sina barn om dem bara hade råd med möjligheter för en välbefinnande liv;




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 122 gånger
Publicerad 2020-02-13 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP