Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRFATTARBESÖK PÅ FÖRLAGET "VARGLYAN"

Va vill du med ditt författarskap ?

-Nja....inget särskilt,mer än försöka
återge verkligheten som den ter sig.

Som den ter sig ja,
du skriver här på ett ställe om barn
som svälter till döds i Somalia...
har du själv svultit nån gång ?

-De va en gång i Paris som.....

Men du dog inte såklart.....
vidare skriver du om att 1300
båtflyktingar drunknade i havet,
och själv vet du inte hur det känns ?

-Nää !

Nähä ! du beskriver även om en
rullstolsbunden gammal kvinna
som blir ihjälslagen vid ett rån,
och det vet du väl inte heller hur
det känns.

-Nä,men ja har förståelse och..

Umhm ! Jaså,de har du....
fast du aldrig blivit rånad
ihjälslagen och rullstolsbunden...
du fortsätter sida efter sida
att skriva om våld,krig,olyckor
och allt djävla skit här i världen,
utan att göra ett piss åt det,
utom att gnälla....vet du,en sån
som dig önska jag hade varit en av
passagerarna på det flygplan som
krachade nyligen,
men det har du väl ännu inte
hunnit skriva om poetkluddepelle-
jönsförfattare där....
kommer du upp till mitt förlag
en gång till me sån här dynga
ska ja se till att du åker ut härifrån
i rullstol,för du e lika menlös
som en politiker,präst,socionom
och psykiatriker.

*




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 115 gånger
Publicerad 2020-02-13 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP