Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskelista till nästa jul

Jag har en önskelista
och vore jag ett barn
så trodde jag på tomten
här i livets grottekvarn

Du ger mången present
till din dotter eller son
så må dem inte bryta upp
och flytta härifrån

Om priset inte passar
inom din pengaram
så ge ändå din mor och far
en varsin julekram

Det finns en liten sanning
att alla varit små
och alla är vi någons barn
som kärlek måste få

Jag ville bara säga
att alla måste med
det har vi tid att tänka på
tills tiden går ur led




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Millner VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-14 15:13



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Spännande med berättande rim, det leder ofta till jo och tjim, tänk så mycket bättre det var förr, då tomten troddes knacka på ens dörr, gången förlorad blev egen oskuld, den som en själv länge höll just huld...
2020-02-18

  Maria Sundelin VIP
Ur led är tiden
2020-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP