Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://youtu.be/z05sWDp8AzA Denna dikt har inspirerats av en jemenitisk kvinnosång framförd av Gulaza. Den berörde mig djupt även om jag inte förstår texten


Kvarnstenar

Mellan kvarstenars
rytmiska rörelser
mals deras drömmar
och längtan

Fångna flicksjälar
sjunger och dansar
sin smärta
I mjölet blandas
deras gömda barndomstårar

Mellan kvarnstenars
rytmiska rörelser
mals deras frihet
och förlorade år




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-02-15 15:54



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Rytmiskt nermalande av liv, frihet och förhoppningar. Ingen ska behöva gömma
sin barndom trots att den innehåller bitterfällda tårar. Starkt.
2020-07-02

  Julio VIP
vackert
2020-03-03

  Seasons VIP
Väldigt fint!
2020-02-18

    ej medlem längre
Wow!Berörande genuin poesi!Griper tag och jag blir mållös!
MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA
OCH
UTVALD TEXT....

2020-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP