Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ner för gatan mot solen.

Hjärtat i min hand
hjärtat i dina ögon

du vet när det regnar
du vet
för vi bor så nära varandra
att vi kan känna
såren mellan våra band
asfaltens kant
och ner för gatan mot båtar
rinner
orden förvandlas till
tårar
hjärtat i min hand
brinner
hjärtat i dina ögon blir till
salt
för vi bor så nära
att vi kan höra grinden och
stegen ekar
mellan våra kroppar
ut mot piren
bortom hamnen och uppför himlen
till molnen
förvandlas vänner till
fåglar
hjärtat i min hand svider
hjärtat i dina ögon
försvinner
och ner för gatan mot solen
dör det människor
som du och jag
i havet

men vi kunde ha stannat
i doften av tjära

talat med jorden och månen
en stjärna

vi kunde ha stannat.











Fri vers (Fri form) av Gudinnan VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-02-17 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gudinnan
Gudinnan VIP