Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Deja vu av Jean Darc


Ta ett beslut

Han kommer och tar
du illa far
söker dig ut
för att få ett slut
men Deja vu finns alltid där
ställer till med besvär
Glömskan är din bästa vän
men den har du inte hittat än
Ta ett beslut
släng Deja vu ut




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-02-18 07:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre


Beslutet är taget!
Glömskan blir min vän i laget
Förutom förlåtelse som back
Tar platsen efter egot som stack
Center blir självförtroende
Forward är alltid kärlek stående
Drömmen vaktar mitt mål
Tillsammans tar vi på narcissterna kål





2020-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP