Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aldrig har jag rätt drömmar

Jag drömde inte om magi inatt.

Det var inga ekar, fåglar och nätter

inga styrkor, älskande och vilja


Det var



bråttom
lite som



vanligt



Det var en



arbetskamrat
och en



kopp kaffe, utan socker och
lite spillt på bordet och det var





ont om tid.




Fri vers av ewan
Läst 559 gånger
Publicerad 2006-07-05 16:21



Bookmark and Share


  yoyyo
verkligen snyggt skrivet, texten fick ett bra flyt! gillas
2006-07-06

    Skarhak
oj, vilken underbar dikt :) Bland det bästa jag läst! Upplägget är bra och orden är bara så... bäst. Verkligen en dikt som skiljer sig från mängden
2006-07-05
  > Nästa text
< Föregående

ewan