Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den nya tiden pt. 2

Så fort det gick att döda sin familj
på ett ögonblick var alla åren borta.

Ord som du glömt föll som en slägga igen
så lätt de kom, inget

märkvärdigt alls

En hetta i hjärtat, kallsvett och
rovdjurständer tillbaka hos dig

Iskallt hat du trodde du bytt
mot skön stillhet - \"inget

märkvärdigt alls\"






Fri vers av ewan
Läst 380 gånger
Publicerad 2006-09-26 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ewan