Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gäckande skugga(elaka troll)


Gäckande skugga
svår att få fatt

Följer i stegen
dag som natt

Gäckande skugga
Vad vill du mig säg?

Varför väljer du
att följa just mig

Är det något
du tycker
jag ej borde gjort?

Är det därför du följer
i stegen så fort

Varför låter du mig
inte bara springa iväg?

Utan att ständigt gå
i mina steg

Är det du eller jag
som är feg?

När jag bara ville ha
allting ljust och glatt
Såg jag dig följa så stor
och svart

Du kanske bara är
en projektion!?
Av någon som valt
att tappa tron

I så fall ber jag dig gå
en sista gång

Så jag kan få sjunga
min egen sång

Den som går i dur
och inte i moll

Ge dig nu iväg!

Ditt elaka troll!




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-20 09:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP