Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släktträff

Mitt i höstnatten
Vidgar jag mina lungor
Efter en helg
av att vidga mina vyer
Knyta intima band
Fläta samtal
på olika personliga språk
Titta in i själars speglar
Se glädje
ångest
sorg
kärlek
förbittring

Vi är alla höstnattens första
frost
Morgonens första solstrålar
som sakta tinar upp
världen
Våra hus är byggda i egna
små paradis
på långt avstånd
från varandra
Men med hjärtat på rätt ställe
räknas inte milen
som något hinder

Tack!
För gästfriheten
Värmen
Tack!
Till alla som hjälper mig att skapa
min identitet
Mitt i höstnatten
sitter jag nu
fylld till bredden
av ödmjukhet
kärlek
och tacksamhet
Ni vidgar mina lungor
ger mig luft att andas
Tack!




Fri vers (Fri form) av emotivewords
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-20 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emotivewords
emotivewords