Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
R


Jag Tappade En Stjärna

Jag tappade en stjärna
som du gav till mig
den var min vapendragare
under
en färgstark tid
så många
dagar och år som rann
som sand
genom glas
och jag kommer
ihåg hur jag
gungade
den mellan
mina händer
när jag kände
mig ensam
och utan
en plan
tänker

alla av dem
avlägsna
länder
som separerade
oss genom vattnen
och hav
och
gråter tyst
och djupt
rakt in i hjärtat
över den
förlorade stjärna
som du en gång
gav

the apache kid





Fri vers av the apache kid VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-02-21 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the apache kid
the apache kid VIP