Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄLVIRAD HALSDUK

Kulturhistorikern snyftade och bad om ursäkt för att lögnaktiga historier spridits i tveksamma massmediala skräpprogarm. Troligen av missförstådd och åldrad publik, som nyligen hört livsångestens dova klocka klämta.

Endast bröd krossades mot brickan vid målgång,
vinnaren blev bedömd felkönad.

Kärv förblev ändock Wasen, som lyftes i skamgrepp mot skyn. Klädeshandlarens unga ättelägg, grubblade begåvat ifall det kanske var på rätt plats att citera en grammatisk fis.

Studenten rimmade fånigt, osammanhängande. Föll pladask med sin tentamens liknande skrivövningen.

Ingen kommer ändå att förstå detta subtila försök att försöka redovisa ett Android skrivet referat av kommande sportiga evenemang.

Kanske mera är känd som en företeelse, benämnd med förvirringens metodik. Eller kanske reklamjippo för en död kung med sädesfixerat idiom som symbol.

© Bosse 21 februari 2020.




Övriga genrer (Satir) av Bossepoet från Österbotten
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-21 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten