Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tempus

Tiden går
klockan rasar
stannar i protest.




Övriga genrer av Millner VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-21 23:33



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet.
2020-02-23

  Maria Sundelin VIP
Japp den har fått nog
2020-02-22

    Askanden
klockan slår
slå till tillbaka
özenjer
2020-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP