Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inte ens du tror

Livet rasar
men du bara väntar, skjuter upp, slösar blod och sand
Liv bullrar pulsar
Du spelar och fluktar, imiterar skälen
låter det binära ta över
Livet håller helig singulariteten
Ur sprunget
Du vet inte vad du gör, och ogör
Livet hoppas, för din skuld, att du ser, ändrar dig, tar chanserna mångna klimatsmarta å odumma
Men livet tycks inte tro på dig
Inte ens du tror på dig




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-02-24 14:29



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Ibland kan Skrivelsen
Tro på en och ge sig
Storstilat iväg.
Bara man själv vågar
Ge sig hän?
:)

2020-02-24

  Marita Ohlquist VIP
De två sista raderna är ett starkt avslut på en bra och tankeväckande text!
2020-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP