Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Februari 2020 Haiku

Februarisol
Snöskyfflarna står uppställda,
I vattenpölen




Bunden vers (Haiku) av gränssken
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-02-25 08:24



Bookmark and Share


  Ingvar Loco Nordin VIP
Kan inte vara skriven här i norr!
2020-02-28

    ej medlem längre
Ett hyfsat försök!
2020-02-25
  > Nästa text
< Föregående

gränssken

Senast publicerade
Februari 2020 Haiku
* Se alla