Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden med glädjen av att vara

 

Jag går runt och bränner orden

från alfabetet av vinrankan drar jag ut pulsen i ravingräset där.

Jag kunde inte svetsa tiden förutom vad jag gav till avgrunden,

när vindarna bryter knäna

de glömde plötsligt att andas.

hela jorden är klädd i färger

levande, glad, grinig, ledsen,

och färgerna blandas i en himmel

över en vår

under en sommar,

på hösten

över en vinter.

Jag har minnen från arom av björnbär,

bland ekarna som gav mig mod och mening.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-25 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP