Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sticka tagg agg

Kliar för det kliar men
är för naglig så det
river upp sår
Kan vara så
oförsiktig
kan vara kantig
vill inte men stöter till
gör illa även det sköra lilla
sticker ut både tagg
och törne från mig
å armbågar ja t o m knogar
som sopar till årdenkligt
ja med språket kommer
ordbråket
men värst är att tilltäppta, snöpta porer
bli till hjärtats stumhet å sinnens dumhet
svårt va försiktig när skälva livkällan sinar
Så -släpp sporerna loss det är vår
eller er kära vener




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-28 05:45



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ord och associationsrikt!
2020-02-28

  Respons VIP
Fyndigt!
2020-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP