Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur skriften "Märkliga förhållanden" Bild : © Sten Wiking


DUBBLA FÖRHÅLLANDEN

Han upptäckte det efter en tid,
att kvinnan han förlovat sig med,
hade två identiteter,
en fysisk och en psykisk,
hon var både kvinna och man,
dvs,en man i en kvinnas kropp.

Hon upptäckte i sin tur att mannen
hon förlovat sig med,
även han hade två identiteter,
en fysisk och en psykisk,
han var både man och kvinna,
dvs,en kvinna i en mans kropp.

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 139 gånger
Publicerad 2020-03-01 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP