Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluta leta efter stjärnor i morgonljuset

Magiska ljudvågor rör sig genom hörselgången
träffar trumhinnan och under ett kort ögonblick
känner jag hur hela universum vibrerar i takt med mina andetag
tillsammans skapar vi en vacker melodi som tar mig till en plats
som för mig är helt främmande men ändå känns som hemma

med ett leende på läpparna skuttar jag omkring som ett litet barn
och förälskar mig i enorma byggnader, främmande språk och
oerhört expressiva kroppsgester och just under det korta ögonblicket
bestämmer jag mig för att sluta leta efter stjärnor i morgonljuset
och istället leva livet som melodin jag hör spela i bakgrunden
levande, lycklig och alldeles underbar.




Övriga genrer av Sandra De Freitas VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-03-03 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandra De Freitas
Sandra De Freitas VIP