Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min fru var hängig och lade sig tidigt igår, skrev denna och gömde den i hennes kalender.


I väntan på gryningen

Vi vänder oss in,
och jag väntar i slutet,
av sömnens slöja.




Bunden vers (Haiku) av Torbjörn Skogsberg
Läst 82 gånger
Publicerad 2020-03-05 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torbjörn Skogsberg