Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DECKARNÖT

Den som har fått kalla
fötter,
avslöjar oftast sig själv,
genom dåligt underlag
på fötterna.

*




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 123 gånger
Publicerad 2020-03-08 05:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP