Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När kärleken strömmar


När kärleken utan hinder strömmar
så besannas våra högsta drömmar
Mörkret förvandlas till strålande ljus
i ett nyktert och underbart rus
I en kraft som gläder och läker
kan du känna dig trygg och säker
Jag älskar dig mer än du kan förstå
Gud bestämde att det ska vara vi två
När kärleken utan hinder strömmar
så besannas våra högsta drömmar.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-09 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP