Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TERAPEUTENS MISSTAG

Terapeuten : Hur känns det nu såhär,
efter femtielfte besöket ?

Klient : Jo jag börjar känna mig som
en ny människa jag.

Terapeuten : Nä men se man på,
och minns ni vad vad det var för
fel på den ni var tidigare ?

Klient : Nä,minns ingenting
å de e så djävulsk illa att ja
inte ens minns om man stava
mins med ett eller två n.

Terapeuten : Men jag har ju lärt
känna er sen tidigare sedan ett år
tillbaka och den ni var då i jämförelse
med den ni är nu som dr Jekyl och
Mr Hyde.

Klient : Jag ska döda dig din djävel,
som gjort mig till den jag är idag.

*




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 435 gånger
Publicerad 2020-03-12 04:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP