Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kan det verkligen vara över

Kan inte skaka av mig känslan att det
lider mot sitt slut.

Att det lyckliga snart är över och vi
är förbi.

Jag vet inte om jag velat det
det är mer nåt jag sett.

Det fyllde mig med kallhamrad kraft
och rädsla till bredden.

Det var frihet, kallt och på ett vis
slutet på mitt liv.




Fri vers av ewan
Läst 419 gånger
Publicerad 2006-07-06 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ewan