Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagarna


Avståndet
minskar
vartefter
dagarna går

Möter
morgonen
på ett nytt
sätt

Har börjat
använda
uttryck som
- Ju äldre man blir..
- Om man får leva
av hälsan
o.s.v

Rosen doftar
starkare
Mossan friskare

Vartefter
dagarna går och går...

Minns
filmen
Härifrån till
evigheten

Spottar ordet
gammal
ur min mun
och tänker
- ungdomlig

Ung i sinnet

Rent utav ganska
omogen ännu

Precis som om
det skulle hjälpa




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-03-13 09:16



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fint skrivet om det som alla tänker på mer ellet mindre. Om att aldrig vilja säga om sig själv att man är gammal. Fast man vill förstås inte dö ung.
2020-03-16

  Larz Gustafsson VIP
Själv säger jag: "Om Herren dröjer."
2020-03-16

  Stisse
Fint skaldat om åldrandet. Men tacksamheten att få finnas lite till är en nåd.
Och "rosen doftar starkare".
2020-03-13

  Kungskobran VIP
Tiden är inget att göra något åt
dag efter dag
lev efter behag
en dag får du ändå vila för gott
vad du än har gjort
2020-03-13

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att bli äldre, mitt motto är.. Det är inte försent, men det börjar bli bråttom!
2020-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP