Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bästa vännen


Nu så är man på gott humör
känner hur jag förvandlas

till en stor stygg gråvarg
har redan ögonen och öronen

min nos har blivit längre
armar ben med fyra tassar

jag springer snyggt o snabbt
åh, så underbart det ska bli

få slita hela dig i stycken
bara fullmånen står lite högre

gott gott mums mums
som det saftar sig i käften




Prosa av Annie b'larsson VIP
Läst 444 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-03-14 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP