Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets otänkbara ros av skönhet

 

 

Det levande otänkbara

är

alltid stilla gränslöst här

 Denna tidlösa smak av evighet

 Denna konstanta sjungande tystnad

vari livets glttrande flod födar rörande fram

Dess sång sjunger mitt i det blomstrande

ögonbickets alla nyanser av liv

I stillhet brinner livets fäger

med äkta lyster

Skönhet

bara

är

 

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-14 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP