Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusen år af gråt


Hu gråt sej genum tusen jar
hjärtet klappet sum en hammer
öjenen tyst med blöt vann

alle tanke di on sej selfve
gråtblonda med di blue öjene
tittat sort rakt i marka
hur many years had hu ligt da

hjertet och lofta genum longan
hävde sej up and down
hu kempet svårt mot döen
låg blick stille i daggvåta graset

likt ein liten tuva blek okk vissen
men lifvet lyste som en sol jenum
onga ansiktet med harets locker




Fri vers av Annie b'larsson VIP
Läst 448 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-03-14 20:11



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Jag älskar när du skriver så här på dialekt även om jag inte vet exakt vilken. Känns som Isländska. Ja en frisk fläkt är det.
2020-03-31

  Eva Langrath VIP
Vacker text med melodisk rytm , blir nyfiken på om det är en dialekt
2020-03-18

  Elinor Sörensson VIP
Älskar men förstår inte om det är dialekt eller annat nordiskt språk
2020-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP