Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
men orkar inte beskriva, du slipper läsa.


internet är död

mitt internet har lagt ner. nej det funkar inte.
och jag bara sitter där.
ångest, apati och leda, eller är det bara att jag hamnat i koma utan att veta om det.
Hur tar man sig ut ur ledan? Stressen? Apatin? och hur fan kommer man från ångesten.
jag letar svar, men finner inget.
jag stänger av, tar det som dämpar, dämpar min ångest. fast bara tillfälligt.

det jag vill, det gör jag inte, men det jag inte vill
det gör jag.

mitt internet har sagt stopp, och jag kan göra mig fri.
men jag bara sitter här.
ångest, apati och leda. Enda sättet att inte hamna i koma är att gå igenom.
Krackelera muren, ta ett steg frammåt och släppa taget om den tillfälliga dämpningen
jag har sett svaret, men inte greppat det.
jag försöker rycka upp mig, upp ur dyn. Fast bara tillfälligt.

det jag vill, det försöker jag göra, och det jag inte vill
gör jag ändå.

mitt internet funkar igen. är de bra eller dåligt?
och jag tänker gå
apatin är nästan borta, ångesten ledan och stressen finns kvar, men ingen koma.
Idag skall jag testa och se om jag lyckas krackelera något av min icke rutin.
för jag behöver rutinen. inte den tvångsmässiga, men den frivilliga.
jag letar svar, men finner hopp.
det är bättre med hopp än svar, jag kan ju ha hur många djävla svar som hällst
men om jag saknar hopp, ja då är det kört.

det jag vill, tänker jag göra nu, och det jag inte vill..
jag hoppas.




Fri vers av elof
Läst 377 gånger
Publicerad 2006-07-06 15:58



Bookmark and Share


  Caroline Lundström
Visst är det så? Man är beroende av internet fast man inte vill erkänna det och när det slutar fungera så blir det sjukt uppenbart :P

Bra skrivet!
2007-08-16

    n.
elof, så hette min guldfisk.
fin dikt, elof.
2007-06-20
  > Nästa text
< Föregående

elof
elof