Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vart gick det fel?

det var när du fick mej att falla sådära
och jag skrapade upp båda händerna
men du bara skrattade åt allt blod och alla tårar
för jag betydde ju inget för dej
jag var bara dum som föll rakt framåt
utan att någon tog emot

då och då så ser man
en del som verkar förevigt förälskade
man läser små texter eller ser på dem
att de har det bra
och de slutar alla telefonsamtal och sms med \"jag älskar dej\"
vart gick det fel?




Fri vers av barajag
Läst 203 gånger
Publicerad 2006-07-25 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

barajag