Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto : Notarius Publicus


SAMLAG MED SOLEN

Sitter här under mexikanska solen,
invid havet,
berusad av sol och kaktusbrännvin,
helt naken, förutom en Sombrero
som skyddar ögonens berusade
blåa hav.

Solen äter mig och jag äter solen,
det är som ett ömsesidigt samlag.

Intressant se vem som äter upp
vem först.

Relaciones sexuales con el sol.

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 213 gånger
Publicerad 2020-03-16 13:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP