Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Melodi: Klappa händerna


Koronavisan

Tvätta händerna så blir du riktigt ren
tvätta händerna så blir du riktigt ren
över hela världen dåna
djävulusiska Corona
tvätta händer ska vi göra en och en

Nys i armvecket och inte i din hand
nys i armvecket och inte i din hand
om du nyser uti handen
har du huvudet i sanden
det kan vara bra att spara sprit ibland

Spar på spriten så blir det riktigt bra
spar på spriten så blir det riktigt bra
du bör helst använda tvålen
och undvara alkoholen
alkohol i alla former vill vi ha!

Du kan få Corona Extra om du vill
du kan få Corona Extra om du vill
det vet alla presidenter
folk på alla kontinenter
skål och tack för toapapper och makrill!




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Millner VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-18 17:59



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Klockrent
2020-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP