Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi rus

Äntligen få vi syn på mig
i dig och dig och
dig!
nu när alla och allt räknas
Och där är ju du i mig
hej hej
från oss
vi
är
er
ni
är dem
och dom
domen vår




Fri vers av Mats Edin VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-19 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP