Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kraschlandning


Möblerna vi ställde på verandan
där mina tankar bor
möglar av allt regn som faller ner
växer till en skog
där inte jag får plats

trodde du att det var så enkelt
öppna dörren
fylla rummet med allt annat
än dina ömma ord

försök att färga sanden
den blåser fort i vinden
så fort att havet fryser
du vandrar bort på isen
fort som tanken

du går bort med kalla fötter
som en hund
med svansen mellan benen
det finns en plats på havet
där stiltje råder alltid

kan du hitta vägen
till vilan, där orden får rum
utan att det rusar, blixtrar, dånar
så att orden inte kraschar
med vår kärlek




Fri vers av Kaffemugg
Läst 362 gånger
Publicerad 2006-07-06 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaffemugg
Kaffemugg