Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets vita fjäril flyg

Idag jag bara ber om en sak

Att du livets vita fjäril ska flyga

Flyga för hoppet och framtidstron

Så att vi åter får leva utan rädsla

Kunna hälsa med ett handslag eller kram

Utan rädsla för att smitta eller smittas

Få umgås med vem vi vill utan rädsla

För att någon är i riskgruppen

Ja detta ber jag nu om

Att livets vita fjäril ska få flyga

Med sina skimrande vingar genom landet

För att hela allt och bota

I stunden av rädsla och uppgivenhet




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-23 08:29



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Plötsligt blir livet annorlunda och vi blir medvetna om vår sårbarhet.
Bra skrivet.
2020-03-23

  ULJO
Fin önskan
2020-03-23

  Lars Hedlin
En mycket fin text full av ödmjukhet och kärlek!
2020-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP