Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vattnets ansikten

Färdas med tiden
i vattnets
skiftande ansikten
Stillsamt begrundade
isblick betraktar mig
Spefull spegelbild
skälver av längtan
Skummande vresig
Stålblå och frustande
Månförälskad sammetslen
Sjudande sensuell
Väntande




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-23 16:25



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Anhopningen av presens particip eller
de adjektivistiska verben "skiftande, begrundande, skummande, sjudande, väntande" skapar karaktär. Något
behagligt gäckas av oro och känslokyla.
2020-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP