Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nötta näverskor

För ett ögonblick
tycktes marken här
svedjemärkt

I askan strödde
jag den svedjeråg
som odlats här
generationer tillbaka

Näve för näve
omsorgsfullt
från min näverkont

I nötta näverskor
trampade jag
Men insåg sen
Allt var en synvilla




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-03-23 16:27



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Näver in neverland glimtade osökt förbi.
Marken som jag trampat.
Syner som jag haft.
2020-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP