Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår heliga ömhets förbund


När dina ögon skriker av en förtvivlad hunger
Min kärlek till dig får självaste döden att blekna 
Jag älskar när du i din trygghet blommar ut i
ett stilla lyckligt leende när du är i min famn
Dina fiender har vi kväst resolut och utan hänsyn
Vår strömmande äkthet får demonerna att fly
Vår heliga ömhets förbund skapar en vild glädje
I den djupa urskogen älskar vi skönt besinningslöst
Vi dricker med klarsyn och förtröstan en varm frid
I våra hjärtan och själar blixtrar en okuvlig sanning.

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 115 gånger
Publicerad 2020-03-24 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP