Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart och Vit

Svart och Vit

tvillingar




Övriga genrer av Jamal Jazgi
Läst 1468 gånger
Publicerad 2006-07-07 08:54



Bookmark and Share


  Annmargreta
Hur var detta möjligt?
Jag tycker att det är underbart!
2006-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Jamal Jazgi
Jamal Jazgi