Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

made in zion




BARN

GAZA barn
KEMI VAPEN




Fri vers av Jamal Jazgi
Läst 458 gånger
Publicerad 2009-01-12 17:55



Bookmark and Share


  agneta pichler
barn av Gud
samma gud
som jag tror
fullt och fast på
enar dem största religionerna


muslimer kristendom judar..

än dock
sådanna hemskheter

det är inte religion

det är satan djävulens påfund..
inget annat..

tack för dem starka orden..
2009-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Jamal Jazgi
Jamal Jazgi