Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Never Ever Forget you

Never mind Palestine

You are going to be fri

today or tommorrow

Never mind Palestine

my children and my love died

for your freedom

Never mind Palesine

Iam staying far away from you

Fucken occupation and to the hill War

Never minde Palestine

Iam living in the cold

Iam die everyday

everynight

i want to be back

its enough

Never mind Palestine

I love you




Fri vers av Jamal Jazgi
Läst 548 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-09 10:31



Bookmark and Share


    christie
Låter som riktig kärlek
2010-01-21

  Roula O
Otroligt vackra rader..vilken härlig känsla man får... en känsla av hopp och längtan :)
2009-02-15

  Manal
Du vet nog Jamal att jag delar dina ord.
2008-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Jamal Jazgi
Jamal Jazgi