Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Siluett

Du  är  siluett av en spegelbild du sett

Se in se ett ansikte som ser trött undrande ut

En siluett av dig själv som önskar gestalta någon

som  alltid klarar stå istormen

med andra när alvaret  slår till

Tidens stund gör att du ser någon annan som hjälper till

är där passar tilsammans

För allt går bra

Ett team som ser vad som ska göras

en siluett försvinner

Blir ett verkligt ansiktes skildring

Den du är......




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 398 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-27 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP