Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 


Genom att distribuera till vänner den 29 mars 2020


Tyska meteorologer som upptäckte dessa kemtrails på himlen.

Se filmen och se den kriminella och hemliga verksamheten hos världens regeringar. Hur döden kommer från luften. I atmosfären besprutas den med virus: fågelinfluensa, SARS, svininfluensa. Titta på filmen och se den kriminella och hemliga verksamheten hos världens regeringar. Hur döden kommer från luften. I atmosfären besprutas den med virus: fågelinfluensa, SARS, svininfluensa
MED DELA VÄNNERNA MARS 29, 2020
En tidigare regeringsanställd har släppt den här filmen, som tydligt visar hur flygplan används för att spruta dessa kemtrails i atmosfären; uppmärksamhet handlar inte om det normala avgas från jetmotorer - dessa leveranser försvinner från himlen på 30 sekunder - 1 minut; istället förblir dessa kemtrails med timmarna och till och med dagarna och bildar långa moln, som kommer från förlängningen av dessa donationer kvar av flygplan.
Dessa kemtrails innehåller bariumsalter, aluminium som tros användas i militära applikationer vid avböjning av radio- och ljusvågor (som ett reflekterande skikt) och introducerar virus, bakterier, mikrober, svampar, olika biologiska medel som testas i befolkningen. , etc.
Men när den bildas är det faktiskt en polymer som förvandlas till ett fint nät som stärker kontakten med luften och så att den förblir flytande i atmosfären, i hög höjd, där dessa reflekterande partiklar behövs. filmen och du ser denna kriminella och hemliga verksamhet från världens regeringar, hur de gör oss sjuka. Således kastade de in världen fågelinfluensa, SARS, svininfluensa, etc. Stor uppmärksamhet:

Det handlar om tyska meteorologer som upptäckte dessa kemtrails på himlen, som som radioreflektorer har producerat avvikelser vid radarinstallationer baserade på radiovågor (de har också upptäckt dem). Därför stämde Association of Meteorological den tyska arméavdelningen att begära officiella avslöjanden om detta hemliga program.
I slutändan erkänns dessa kemtrails av den amerikanska regeringen som ett hemligt program som behövs för att bekämpa "global uppvärmning." Ingen och ingen tjänsteman bemyndigade det, det vet inte riktigt vilken effekt de har på miljön och människor (ja det upptäcktes, fruktansvärt! Även de producerar växthuseffekten genom att blockera värmen från solen för att släppas ut i rymden av det reflekterande lagret av strålning).
Övriga genrer (Journalistisk text) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 22 gånger
Publicerad 2020-03-29 20:33Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Ni måste ta fram vattentankar kanonerna till maskiner och tvätta svenska städers gator!
2020-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP