Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara du och jag.....


Två hjärtan, två själar

Han satt där, så ensamt, så tyst, så lugnt

Jag stannade upp och bara tittade på honom

En ensam stjärna lyste i mörkret

Stjärnan speglade sig i det nattsvarta havet

Jag kunde inte låta bli

Jag gick fram till honom, satte mig ner brevid honom

Han vände sig om mot mig och sa

Tack för att du kom

Jag tittade upp

På himlen såg jag nu två stjärnor

Två stjärnor, två hjärtan, två själar

Ser du stjärnorna sa jag

De är vi




Fri vers av Moonrose
Läst 415 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-07 11:01



Bookmark and Share


    Suicide
fint skrivet, känner kärleken ända hit ;)
2007-03-26

  Bissen
Sött och mysigt skrivet om kärleken!
2006-07-20

  jennie.
vilken dröm.. tänk om sånt kunde inträffa i verkligheten... "det är vi" fint skrivet, enkelt men bra
2006-07-11

  Missi VIP
Mm kärleken i vackra ord...
2006-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Moonrose