Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poetens moment 22

Var och en vet
att man blir galen
av att vara poet

Alla vet
att man måste vara
galen för att vilja bli poet

Infimum: alla poeter är galna




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-03-30 11:29



Bookmark and Share


  ULJO
Precis annars blev det inte många ord skrivna. Galenskapen en förutsättning.
2020-03-30

  Öknens Ros VIP
Mer eller mindre galna. ;)
2020-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP