Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Corona karantän

I vår isolering på ön har vi det bra
vi har ju varandra
Det går ingen nöd
vi har mat brännvin och bröd
Vad kan man mer begära
när kärleken är här och nära




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-03-30 20:42



Bookmark and Share


  Anya VIP
Låter som en mycket trygg plats. Nästan lite avis.
2020-04-01

  Margit Grell
Skönt jordnära!
2020-03-31

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om vardagsglädje!
2020-03-31

    ej medlem längre
Härligt
kärnan i allt
2020-03-31

  ULJO
Allt gott.
Brännvin och bröd
2020-03-31

  Öknens Ros VIP
Poeter.se kanske? ;)
2020-03-31

  Blomma-Stjärna VIP
Jättebra skrivet!
2020-03-30

    April Stark
Sanningen! Folk gnäller för mycket. Eller så är ön ba ovanligt trevlig ;)
2020-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP