Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ubbe Bensingubbe

Nånstans sitter en gubbe
vi kallar honom Ubbe
i vita limousinen
och slösar på bensinen

Ubbe gillar att shoppa
stora mängder med soppa
den ständigt fulla tanken
har blivit känd av banken

Men Ubbe bara rullar
med kaffe, korv och bullar
och en och annan Zingo
på Circle K och Ingo

Ja, sedel efter sedel
förvandlas till drivmedel
var gång Ubbe får tanka
hans bränslehjärta banka

Bensinen bara rinner
och Ubbe, han försvinner
den ljuva doften söver
och tanken svämmar över

Det här är gravallvarligt
bensin kan vara farligt
så starkt doftande soppa
får vi nog lov att stoppa




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Millner VIP
Läst 110 gånger
Publicerad 2020-03-30 22:32



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Ja ångorna kan stiga oss till huvudet
2020-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP