Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto.


Droppen


i skuggan av tankarna
är det tyst, så tyst att ett fall
från en regndroppe är som en
explosion av livets existens
vi fångar en i vår hand
lägger den på spådamens öga
ber henne se framtiden
den säger oss att inte vänta
lev, som om det vore den
sista droppen varje dag




Fri vers (Fri form) av Miss M
Läst 168 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2020-03-31 11:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det var droppen som föll och gjorde skillnad. Spännande tankar.
2020-04-01

  Bjarne Nordbö
Att lägga en droppe på spådamens öga..
Jo jag dör en smula för det uttrycket. Tack.
2020-03-31

  Quasimodo
Ger en tydlig och skön bild för det att leva intill sista droppen och hjärtslaget!
2020-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Miss M
Miss M